Anasayfa / ANALİZ / Gözümüz üzerinde danışman!
sever

Gözümüz üzerinde danışman!

MEDYAGUNDEM.COM- Son yıllarda Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün arkasına saklanıp özellikle medya üzerinden operasyonlar çeviren “basın danışmanı” Ahmet Sever, zaman zaman devlet krizine de neden olmuştu.  İki yıl önce Vatan’daki “kankası” Ruşen Çakır’a verdiği röportajla büyük tepki çeken sözler sarfeden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün basın danışmanı Ahmet Sever, yeniden aday olmasının engellenmek istenmesinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü çok üzdüğünü ve kırdığını söylemiş, “Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ile bir çatışma, çekişme görüntüsü vermemeye özen gösterdi, hâlâ gösteriyor. Ama aynı özeni partinin bazı önemli isimlerinin göstermemesi ve uluorta konuşmaları gerçekten hoş olmadı” demişti. Başbakan Erdoğan da Sever’e sert tepki gösterip, haddini ve yetkilerini aştığını hatırlatmıştı.

Gül adına medyadaki “operasyon yoldaşı” üzerinden “siyasi mesaj” veren Sever, Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan arasındaki bir ayrılık varmış gibi gösterilen krizin de başrolünde yer almıştı.

Sever o günlerden bu yana “sinsi operasyonları” çok sevdi!

Şimdi de duyduğumuza göre yeni “operasyonlar” peşinde.

Cumhurbaşkanı Gül’ü yakın markaja alan Sever, özellikle medyada son dönemde ilginç operasyonlara girişmiş durumda.

Merak ettiğimiz o işlerinden Gül’ün haberi var mı?

Önümüzdeki siyasi konjonktüre göre medyada birtakım angajmanlar ve güç ilişkilerine girişen Sever’in “operasyon yoldaşları” ile nasıl işler çevirdiklerini yakından takip ediyoruz.

Gözümüz ve kulağımız Sever’in üzerinde.

Özellikle bazı yakın akrabalarının TRT ile sağlam ilişkileri de yakın markajımızda…

Sever’in “siyaset sever” operasyonları artık kayıtsız kalınmayacak bir hal aldı.

Yani özetle gözümüz üzerinde danışman!

MEDYAGUNDEM

ahmetsever

FETÖSever danışmana dava!

Cumhuriyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamalar ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ı hedef alan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün …

asever1

FETÖ’nün gazetesinden saldıran danışman eskisi ifadeye çağrıldı!

Cumhuriyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamalar ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’ı hedef alan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün …

varank-sever2

Gül’ün danışmanı ile FETÖ-PKK paçavrası Cumhuriyet’e iftira davası

Abdullah Gül’ün eski basın danışmanı Ahmet Sever’in bugün FETÖ-PKK tetikçisi gazete Cumhuriyet’te kendisine yönelik saldırısı …

3 Yorumlar

  1. Sn Gül tüm bunlardan haberdardir düsünüyorum.Bugün ortaya cikan bir figür degil.Okuyucu olarak bizler duyduksak sn Gül haydi haydi duymustur.Benim kisisel düsüncen sn Gül cumhurbaskanligina devam etmeyi düsünmüstür.Ancak sn Basbakanin arkasindaki halk destegi,milli bir kahraman olusu,karizmasi kendisini geri cektirdi.Sn Gül bende partinin kurucusuyum ve rolüm olacaktir diyor.Peki ya diger parti kurucularida bu söylemle ciksa ortaya (kesinlikle düsünmesemde bunu bir varsayim.Kisacasi sn Gül bana güven bir siyasetci degil.Iyi bir disisler bakani olabilir.Meclisten cikan tasarilari imzalayarak uyumlu görünebilir.Bana güven vermiyor kendisi,bu tür söylemleri olan danismaninada susmayi tercih edebilir,nabiz tutma olarak.

  2. Yedi sene daha yan gelip yatsaydı

    Anlaşılan Ahmet Sever Köşkün tadı damağında kalmanın gaz sancısını çekiyor. Bir yedi sene daha yan gelip yatsaydı eyi olacaktı, sağa-sola hırlamayacaktı, ekmeğinden oldu. Her türlü yol mubah anlayışının-zihniyetinin yüksek rakımlı versiyonu alçak inişe geçmenin sancısı içerinde kıvranıyor. Neyse, hele şu seçimler bir bitsin.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir