Anasayfa / ANALİZ / “Genç subaylar rahatsız” gitti “genç cemaatçiler rahatsız” geldi!
amberin-zaman5

“Genç subaylar rahatsız” gitti “genç cemaatçiler rahatsız” geldi!

MEDYAGUNDEM.COM- “Fitne”nin, “kışkırtma”nın nasıl çalıştığını görmek için bugün Taraf gazetesinde Amberin Zaman’ın yazısını okumak yeterli. “İngiliz fitnesi” The Economist’in Türkiye Temsilcisi de olan Amberin Zaman, bugün “Genç cemaatçiler rahatsız” diye bir yazı yazdı.

Dün de eski Türkiye’nin “darbeci gazetecileri”, “genç subaylar rahatsız” diye manşet atardı. Cemaat içine sızmış Emniyet-Yargı cuntasının tetikçisi gazetedeki bu yazı cemaate yönelik fitneciliğin nasıl “darbeci damar”dan beslendiğinin de göstergesi.

Yazının detayları ise daha da şaşırtıyor.

Amberin Zaman bazı genç kuşak cemaatçilerle görüştüğünü söyleyip, “Erdoğan’a asla bir daha” oy vermeyeceklerinden söz ediyor. Hatta içlerinden biri demiş ki; “Biz AK Parti’yi koşulsuz destekleme gafletinde bulunduk şimdi de yüce Allah bize bunun cezasını çektiriyor.”

Alın size fitne, alın size cunta tetikçiliği…

Ak Parti’yi destekledikleri için “Allah tarafından cezalandırıldıklarını” söyleyecek kadar gözü dönmüş biri gerçekte cemaatten mi? Böyle birinin cemaat adına konuştuğunu iddia eden Amberin Zaman tıpkı The Economist yazılarında olduğu gibi fitne peşinde mi?

Cemaat bu kirli operasyona bir açıklama yapacak mı?

MEDYAGUNDEM

amberin

Gazeteci değil terörist!

Mesleki olarak gazetecilik yapıyor ancak yaptığının Türkiye düşmanlığından başka izah edilecek bir yanı yok Amberin …

amberin

Terörist söylüyor gazeteci kılıklı tetikçi yazıyor

Türkiye’nin Sincar’da PKK hedeflerini vurmasıyla ilgili bir yazı kaleme alan Amberin Zaman, bölgede karışıklığın arttığını …

amberin

Cahil Amberin al da oku neymiş mesele öğren!

Bu aşağıda gördüğünüz tweeti okuduktan sonra bu yazıyı yazasım geldi. Bir mention atıp geçiştirilecek kadar …

3 Yorumlar

  1. Şuna bak Darbeci ağızla şom ağız bir araya gelince işte bu görüntü ortaya çıkıyor. Bangladeş asıllı Amberin misin ne haltsın; kendi ülken Bangladeş’te Abdülkadir Molla’yı katledenlere karşı mücadele versen daha iyi olmaz mı? Gelmiş burada zırvalıyorsun. Şu yazdıklarını içerideki Darbecilerde zamanında söylüyordu. Şimdi Darbe sırasının kimde olduğunu mu itiraf ediyorsun. Taksim Darbe Girişiminde de aynı haltları yediğini unutmadık. Bu ülkenin ekmeğini yiyip İngiliz uşaklığına soyunacağına gidip asıl ülkende masum insanları darağacına çekenlere iki çift laf ette boyunu görelim. Darbeci yamağı!

  2. Allah tarafından cezalandırıldığınıza inanıyorsan mesele yoktur. Çünkü Allah Adil’dir Adalet sahibidir. 16 / NAHL Suresi – 90 Ayetinde ne diyor? Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayâsızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.

  3. Yukarıdaki yorumuma ilave olarak şunu belirteyim. Allah bu ülkeye ihanet edenlerin belasını veriyor. Bak yüzde 52’ye, var mı bir sıkıntı? AK Partiye oy verdiğin için değil, ihanet ettiğiniz için bu belalar. Ülkesine ihanet edenlerin hepsi Rabbimin gazabına uğrayacağından şüphen olmasın. Allah hiç vadinden döner mi?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir