Anasayfa / GENEL / 2014 model “kapak”lara gel!
kapak3

2014 model “kapak”lara gel!

MEDYAGUNDEM.COM- Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının tarihi bir organizasyonla açıklandığı saatlerde paralel çete olmak üzere medyadaki yeminli Erdoğan düşmanlarının kudurmuş halleri de Twitter’a yansıdı.

Ama bazılarına öyle kapaklar yerleştirildi ki, haber olması elzemdi.

İşte o kapaklar:

CAN DÜNDAR’A

kapak

MAHİR ZEYNALOV DENİLEN PARALEL İTE

kapak1

HÜRRİYET’İN MASONUNA

kapak2

MEDYAGUNDEM

can1

Teröristten talimat almışlar

MİT TIR’ları kumpası firarisi Can Dündar ile Ahmet Şık’ın Suriye’nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik eylemler yapan …

can-huf1

Vatan haini it, Türkiye’ye baskı yapın diye yalvarıyor!

Hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle Türkiye’den kaçan Can Dündar, ülkesinin zor duruma girmesi için elinden geleni …

erdogan6

“Like”ları patlatan kareler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün resmi Instagram ve Facebook hesaplarından özel kareler paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Tarabya …

4 Yorumlar

  1. Kilicdaroglu Bahceli görüsme ardindan disaridaki birkac gazeteciye “cumhurbaskani adayimiz sn Eklemeddin Ihsanoglu”demisti.Kimse tanimiyordu kendisini.Ön calismasi,tanitimi olmadan isim aciklamasi basitin ötesi bastansavmaci tavirdi.Simdi KK tayfasi bunun ezikligi icerisindeler.Selahattin Demirtasin adayliginin aciklanmasinda protokol uygulanmis,olmasi gereken bir karar toplantisi yapmisti.Bu toplanti ile o makama verdikleri önemin degerini göstermisti.Gelelim chp+mhp nin aday aciklamasina.Siradan hatta bayagi bir aciklama olmustu.Simdi ben chp+mhp tayfasina diyorumki,dünyanin kabul ettigi bir lidere yakisan bir toplanti oldu.Ama onlar anlayamaz bunu Erdogan düsmanliklarindan.Böyle daha cok kafalari yerde,eziklik icinde daha cokkkkk büyük laflar edeceklerdir:-))

  2. Gafayı Yediler

    La Can Dündar, sen ne kadar zavallı bir mahlukatsın! Bu yaştan sonra kendini pek geliştireceğini sanmıyorum ya biraz kendini geliştir de çoluğa çocuğa maskara olma emi?

    Mahir Ajan olum ta oralarda ürümesen olmaz değil mi? Türkiye’den şutlanmadan önce, tetikçiliğini yaptığın Today’s Zaman’ın Today’s’ni nerden çaldınız, Zaman’ın kum saati logosunu nereden çaldınız? Hıı, ey duyamıyorum! Boş konuşuyorsun boş, hayret ettiğim bir olay, sizin gibi boş insanları aman şöyle zeki, böyle zeki diye diye nasıl makam mevki sahibi yaptıklarını oldum olası anlam veremedim.

    Tufaaan, vırrrr, zırrrr, gafayı yedi Tufan! Hazımsızlığa bak! Tufan bu olaydan sonra gabız olacağın kesin gibi! La seni soda falan da kurtarmaz, ancak sonda kurtarır gibime geliyor. Tufaaaan nanik, vırrrr, Tufaaaan zırrrr! He tufan he heee! Tufaaan alezxctodkeameyriaydeşfahaeepovdkd anaaadın mı? Anlayaman zaten,bir şeye yazamadın ki anlayasın! Keh Keh Keeeeeh! Tufaaaan ni haber cınım? Tufaaan vırrrr!

  3. Akıl fukarası gibi bir şeysin

    Can Dündar yav sen biraz şey gibisin, nasıl tarif etsem? Akıl fukarası gibi bir şeysin! Can Dündar, Atatürk’ün Fatihalarla, dualarla Meclisi açmasına da aynı şekilde saldırsana!

  4. AYŞENUR DEMİR

    amblemdeki ALLAH yazısını göremiyor musunuz? GÖZLERİ VARDIR GÖRMEZLER KULAKLARI VARDIR DUYMAZLAR…..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir