Anasayfa / GENEL / 2000 kişilik paralel devlet çetesi listesi
burhan-kuzu

2000 kişilik paralel devlet çetesi listesi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’dan ilginç iddia…

Burhan Kuzu, Başbakan Erdoğan’a 2 bin kişilik bir istihbarat raporunun sunulduğunu yazdı. Kuzu, “Devlet içindeki paralel yapının planı detaylarıyla yer aldı” dedi.

İşte Burhan Kuzu’nun o tweetleri:

-Başbakan’a sunulan İstihbarat raporunda, devlet içindeki parelel yapının planı detaylarıyla yer aldı. 42 ilde yapılacak “Cadı Avı” engellendi.

-Başbakan’a sunulan raporda 2 bin rütbeli emniyetçi, akademisyen, bürokrat, hakim, savcı, basın mensubu, işadamı var. Örgütün şifresi aralarında…

-HSYK açıklaması açıkça yargıya müdaheledir. İki pırpırlı kollukla, hukuk tanımayan bir kaç savcı ülkeyi dinamitledi. HSYK da tahrip gücü oldu.

-Son komploların varlığı,Türkiye’nin yarım asırdır içindeki bir kısım ulusalcı çeteleri, jakoben dayatmacıları ve darbecileri unutturmasın!!!!

-Son operasyon pilota saldırı:Ey insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar! unutmayın ki hepimiz pilotuna saldırdığınız o uçaktayız.

-Bazılarına laf anlatmak çok zor; diyeceksiniz ki yolsuzluk yapanlar var; teorik olarak bunlar her zaman ileri sürülebilir. Yargıyı bekleyelim.

-“Vurun ulan vurun ben kolay ölmem”diyor Ahmet Arif “33 Kurşun” şirinde. Hedef Sayın Başbakan; vurun haydi vurun kahbeler……

-Kaybeden Türkiye oluyor;hepimiz oluyoruz. Vurmadan önce herkes bu gerçeği düşünmeli. O zaman ya vurmaktan vaz geçer ya dozunu azaltır.

-Yargılamanın sonunda varılması gereken noktaya en başında varırsak ,masumiyet karinesini yok ederiz.

-Suç teşkil eden ne varsa üstüne gidilmesi gerekir.Hepimiz buna yardımcı olmalıyız. Ancak bunu,hukuku siyasete araç yapmadan yapmalıyız.

‘NE İÇTİĞİMİ SORUYORLAR, SİYAH ÇAY İÇERİM’

-Tweetlerimi yazarken “ne içtiğim” bayağı bir merak konusu olmuş. Çaykur’un siyah çayını içerim. Attığım anlamlı tweettlerden belli olmuyor mu?

-Makul ve gönül dili ile yazmaya çalıştığım Tweettelerim gerçekten çok sayıda takipçimde karşılık buluyor. Ne var ki kalpleri mühürü olanlar!

-Kimsenin yanlış işine asla sahip çıkmadım. Ancak “aksi sabit olana kadar herkes suçsuz sayılır” ilkesine her zaman önem verdim. Farkımız bu!!!

burhan-kuzu-twit

MEDYAGUNDEM

emir

Trump’ın Katar Emiri’ne büyük tuzağı bozuldu

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Katar Emiri Tamin bin Hamad Al Sani’nin ABD’ye gitmesi …

nevsin

Aydın Doğan’ın kanalında yine bir Nevşin terbiyesizliği

AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Nevşin Mengü’nün kendisini konuşturmaması üzerine sert çıktı. Anayasa Profesörü ve …

hayko2

Fetocu terör örgütünün Ermeni yazarından büyük terbiyesizlik!

Ağızlarını “basın özgür değil”, “diktatör”, hede hödö diye açıyorlar. Kulaklarını tıkamış  ve delirmiş biçimde sadece …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir