Anasayfa / Etiket Arşivi

Etiket Arşivi

Almanya’dan PKK’lılara ücretsiz otobüs

alman3

Alman belediyesi, Köln’deki HDP/PKK sempatizanlarına ücretsiz ulaşım hizmeti verdi. Almanya’da Cumhurbaşkanlığı Sistemi halkoylaması için Türk vatandaşlarına yönelik sandıklar bugün açıldı. Almanya’da yaşayan çok sayıda Türk vatandaşı oy kullanmaya başladı. HDP/PKK taraftarları da Köln’deki Türk konsolosluğuna otobüslerle oy kullanmaya gitti. Söz konusu otobüslerin Alman belediyesince ücretsiz olarak temin edildiği öğrenildi. DW’DEN …

Devamı

Adı Türk Alman malından da hayır kampanyası

cem2

Teröristbaşı Öcalan posteri altında HDP’ye oy isteyen, Almanya’ya Ermeni soykırımını kabul ettiren, Türk düşmanı adı Türk kendi Alman hain Cem Özdemir, HAYIR için video çekip, başkanı olduğu Yeşiller Partisi’nin ofislerine “hayır” tabelası astırarak 16 Nisan’daki referandum için kampanya yaptı.

Devamı

Alman malları bunlar!

alman1

Türk bakanlara konsoloslukta ve kapalı salonlarda konuşmasına dahi izin vermeyen Almanya, PKK’lı teröristlerin ‘Hayır’ mitingi yapmasına hem izin hem destek verdi. Her gün ‘Hayır’ propagandası yapan Alman basını referandum için kampanya etkinliklerini de artırdı. 16 Nisan’da yapılacak referandum için TAZ gazetesi yogalı ‘Hayır’ paylaşımında bulundu.

Devamı